SENSO STOVE

 • SENSO STOVE je automatski samostojeći biokamin
 • Gorivo: bioetanol
 • Kućište sa kutijom za drva
 • Bez dima ili neprijatnih mirisa tokom procesa sagorevanja
 • Sa svim prednostima koje nude NET ZEROBEV Tehnologija®
 • Minimalno oslobađanje CO2
 • Regulacija visine plamena u dva nivoa
 • Automatska pumpa za dopunjavanje
 • Integrisan kontrolni panel
 • Daljinski upravljač
 • Senzori za bezbednost
 • Garancija 2 godine

 

Senso Stove biokamin

Opis

PROIZVOĐAČ:
logo planika

BASIC COLLECTION

SENSO STOVE BIO KAMIN

Žudite li za onim magičnim trenucima kada vreme stane i vaš dom postane oaza topline i udobnosti?

Sa Planika Senso Stove, vaš san o takvom prostoru postaje stvarnost. Sa našom patentiranom BEV Technology®, postavili smo nove standarde luksuza i performansi. Zaboravite na dim, mirise ili pepeo.  Naš automatski BEV® gorionik pruža besprekoran, očaravajući plamen koje ne samo da podiže estetski doživljaj vaše prostorije, već i umiruje vašu dušu. Istaknut staklenim penastim granulatom i umetnički dizajniranim kutijom za drva, Senso Stove nije samo kamin – to je emocija, osećaj neuporedive domaće atmosfere koju nikada nećete želeti da napustite.

Automatski sistem za punjenje goriva

Lako dopunite proizvod. Pametna pumpa komunicira sa uređajem, sprečavajući punjenje vrelog gorionika i kontakt sa otvorenim plamenom.

Sigurnosni Senzori

Senso Stove je opremljen sofisticiranim sigurnosnim mehanizmima, uključujući senzore za toplotu i temperaturu, detekciju prolivanja goriva, i praćenje nivoa goriva. Ove funkcije zajedno deluju kako bi zaštitile vas i vašu porodicu. Uživajte u miru saznanjem da naša najmodernija tehnologija pažljivo nadgleda sve aspekte vašeg iskustva sa Senso Stove.

Daljinski upravljač

Praktični daljinski upravljač omogućava vam jednostavno upravljanje kaminom direktno iz udobnosti vašeg kauča. Da biste ga držali na jednom mestu, pričvrstite daljinski upravljač za kućište ispod linije plamena zahvaljujući unutrašnjem magnetu.

BEV tehnologija

Patentirana BEV tehnologija Planikine bio kamine i bio gorionike odvaja od konkurencije i čini ih jednim od najnaprednijih proizvoda. BEV tehnologija pruža najčistiji, najefikasniji i najsigurniji način sagorevanja etanolnog goriva.

Čitav proces sagorevanja je automatizovan i kontrolisan mikroprocesorom. Hladno gorivo je smešteno u hermetički zatvoren rezervoar. Kada se uključi, uređaj povlači samo malu, potrebnu količinu goriva iz ovog rezervoara i transportuje je do generatora pare. Tamo se mala količina biogoriva zagreva dok ne dostigne temperaturu na kojoj se pretvara u paru, koja se distribuira kroz gorionik i zatim sagoreva.

Vatra nema direktan kontakt sa tečnim gorivom. Zahvaljujući izolovanom rezervoaru za gorivo, ventilatorima za hlađenje i komori za sagorevanje, temperatura etanolskog goriva je uvek niska i sigurna.

Mikroprocesor komunicira sa brojnim senzorima unutar kamina i kontroliše njegov čitav rad. Kamen vas obaveštava o svakoj aktivnosti zvučnim signalom i porukom na mobilnoj aplikaciji. Praktična daljinska kontrola kamina eliminiše svaki rizik od ljudske greške.

Model

SENSO STOVE BIO KAMIN

Vrsta proizvodaautomatski kamin
Garancija2 godine
Zemlja poreklaPoljska
Gorivobioetanol
Dimnjaknije potreban
Mesto upotrebeSamo za unutrašnju upotrebu
MaterijaliČelik, pocinkovani čelik, kaljeno staklo
Završna obradaCrni praškasti premaz
Kapacitet rezervoara1.3 litra
Maksimalno vreme sagorevanja4.5 sata
Regulacija visine plamena2 nivoa
Maksimalni izlaz toplote2.5 kW
Minimalna kubatura prostorije25 m³
Stopa promene vazduha1 zapremina prostora na sat
Napajanje230V
Preuzmite uputstvo
Tehnički podaci
Tehnički crtež
Call Now Button