BIO KAMIN ARCTICON

 • Automatski BIO KAMIN ARCTICON – samostojeći
 • Gorivo: bioetanol
 • Bez dima ili neprijatnih mirisa tokom procesa sagorevanja
 • Sa svim prednostima koje nude NET ZEROBEV Tehnologija®
 • Minimalno oslobađanje CO2
 • Regulacija visine plamena u dva nivoa
 • Automatska pumpa za dopunjavanje
 • Integrisan kontrolni panel
 • Daljinski upravljač
 • Senzori za bezbednost
 • Garancija 2 godine

 

Opis

PROIZVOĐAČ:
logo planika

BASIC COLLECTION

BIO KAMIN ARCTICON

Zahvaljujući svom jednostavnom dizajnu, Arcticon, automatski BEV kamin, savršen je za sve unutrašnje prostore.Lako se uklapa u bilo koji stil enterijera, posebno moderni, industrijski ili skandinavski. Gorionik Arcticona je zatvoren iza stakla otpornog na visoke temperature, ali se toplota distribuira kroz haubu kamina, što omogućava povećanje temperature u prostoriji. Brz i lak za korišćenje zahvaljujući Plug&Play rešenju.

Automatski sistem za punjenje goriva

Rezervoar može da uskladišti 5 l bioetanola, što vam može pružiti do 33 sata prijatne topline. Automatska pumpa kontroliše nivo goriva u rezervoaru ( ima senzore za nivo goriva ) .Primena ovog automatskog sistema sprečava rizik od prepunjavanja ili prosipanja ( ima senzore za izlivanje goriva )

Integrisan kontrolni panel 

Zahvaljujući integrisanom kontrolnom panelu paljenje vatre je više nego jednostavno. Pritisnite dugme i posmatrajte kako plamen postepeno raste. Možete isključiti uređaj kad god želite. Proces gorenja je kontrolisan mikroprocesorima

Daljinski upravljač

Praktičan, minimalistički daljinski upravljač vam omogućava da zapalite vatru i uključite Eko režim da biste duže vremena uživali u svom plamenu. Po želji, možete birati između dva nivoa vatre; prvi nivo će vam omogućiti da duže vreme uživate u svom plamenu, drugi nivo će odavati jači i topliji plamen. 

BEV tehnologija

Patentirana BEV tehnologija Planikine bio kamine i bio gorionike odvaja od konkurencije i čini ih jednim od najnaprednijih proizvoda. BEV tehnologija pruža najčistiji, najefikasniji i najsigurniji način sagorevanja etanolnog goriva.

Čitav proces sagorevanja je automatizovan i kontrolisan mikroprocesorom. Hladno gorivo je smešteno u hermetički zatvoren rezervoar. Kada se uključi, uređaj povlači samo malu, potrebnu količinu goriva iz ovog rezervoara i transportuje je do generatora pare. Tamo se mala količina biogoriva zagreva dok ne dostigne temperaturu na kojoj se pretvara u paru, koja se distribuira kroz gorionik i zatim sagoreva.

Vatra nema direktan kontakt sa tečnim gorivom. Zahvaljujući izolovanom rezervoaru za gorivo, ventilatorima za hlađenje i komori za sagorevanje, temperatura etanolskog goriva je uvek niska i sigurna.

Mikroprocesor komunicira sa brojnim senzorima unutar kamina i kontroliše njegov čitav rad. Kamen vas obaveštava o svakoj aktivnosti zvučnim signalom i porukom na mobilnoj aplikaciji. Praktična daljinska kontrola kamina eliminiše svaki rizik od ljudske greške.

Model

BIO KAMIN ARCTICON

Vrsta proizvodaautomatski kamin
Garancija2 godine
Zemlja poreklaPoljska
Gorivobioetanol
Dimnjaknije potreban
Mesto upotrebeSamo za unutrašnju upotrebu
MaterijaliČelik, pocinkovani čelik, kaljeno staklo
Završna obradaCrni praškasti premaz
Kapacitet rezervoara 5 litara
Maksimalno vreme sagorevanja 33 sata
Regulacija visine plamena 2 nivoa
Maksimalni izlaz toplote3.5 kW
Minimalna kubatura prostorije35 m³
Stopa promene vazduha1 zapremina prostora na sat
Težina36.5 kg
Napajanje230V
Preuzmite uputstvo
Tehnički podaci
Tehnički crtež
Call Now Button