SENSO BASKET

 • SENSO BASKET je automatski samostojeći biokamin –
 • Gorivo: bioetanol
 • Bez dima ili neprijatnih mirisa tokom procesa sagorevanja
 • Sa svim prednostima koje nude NET ZEROBEV Tehnologija®
 • Minimalno oslobađanje CO2
 • Regulacija visine plamena u dva nivoa
 • Automatska pumpa za dopunjavanje
 • Integrisan kontrolni panel
 • Daljinski upravljač
 • Senzori za bezbednost
 • Garancija 2 godine

Senso Basket bio kamin

Opis

PROIZVOĐAČ:
logo planika

BASIC COLLECTION

SENSO BASKET BIO KAMIN

Senso Basket je bioetanol kamin, pogodan za manje unutrašnje prostore. Plamen ima dva nivoa visine, tako da možete uživati u vatri satima ili podići temperaturu u prostoriji za nekoliko stepeni. Sistem Plug&Play brzo i bezbedno pokreće vatru, sprečavajući blizak kontakt korisnika sa plamenom.
Dekorativni elementi
Opciona rešetka i ručno izrađena drva, koja se mogu staviti na kamin, čine da Senso Basket podseća na tradicionalni kamin, bez stvaranja neželjenih nusproizvoda sagorevanja drva, kao što su dim, čađ ili pepeo.
POSEBNE KARAKTERISTIKE
POGODAN ZA NEISKORIŠĆENE NIŠE ZA KAMIN
Senso Basket je odlična opcija za uređivanje vaših postojećih niša za kamin. Na taj način tradicionalni elementi vašeg enterijera dobijaju moderan izgled.
SAGOREVANJE BEZ DIMA
Proces sagorevanja etanola ne proizvodi dim, čađ ili pepeo, što ga čini čistim za životnu sredinu i korisnike.
LAKO SE UKLAPA U MALE PROSTORE
Kompaktna veličina Senso Basket-a omogućava vam da ga lako postavite u bilo koji prostor.
JEDNOSTAVNA INSTALACIJA
Bez potrebe za dimnjakom, postavljanje ovog kamina je izuzetno jednostavno, jer ne zahteva intervenciju u konstrukciju zgrade.
Automatski sistem za punjenje goriva
Rezervoar može da uskladišti 1.3 l bioetanola, što vam može pružiti do 4.5 sata prijatne topline. Automatska pumpa kontroliše nivo goriva u rezervoaru ( ima senzore za nivo goriva ) .Primena ovog automatskog sistema sprečava rizik od prepunjavanja ili prosipanja ( ima senzore za izlivanje goriva )
Integrisan kontrolni panel
Zahvaljujući integrisanom kontrolnom panelu paljenje vatre je više nego jednostavno. Pritisnite dugme i posmatrajte kako plamen postepeno raste. Možete isključiti uređaj kad god želite. Proces gorenja je kontrolisan mikroprocesorima.
Daljinski upravljač
Praktičan, minimalistički daljinski upravljač vam omogućava da zapalite vatru i uključite Eko režim da biste duže vremena uživali u svom plamenu. Po želji, možete birati između dva nivoa vatre; prvi nivo će vam omogućiti da duže vreme uživate u svom plamenu, drugi nivo će odavati jači i topliji plamen.
BEV tehnologija
Patentirana BEV tehnologija Planikine bio kamine i bio gorionike odvaja od konkurencije i čini ih jednim od najnaprednijih proizvoda. BEV tehnologija pruža najčistiji, najefikasniji i najsigurniji način sagorevanja etanolnog goriva.Čitav proces sagorevanja je automatizovan i kontrolisan mikroprocesorom. Hladno gorivo je smešteno u hermetički zatvoren rezervoar. Kada se uključi, uređaj povlači samo malu, potrebnu količinu goriva iz ovog rezervoara i transportuje je do generatora pare. Tamo se mala količina biogoriva zagreva dok ne dostigne temperaturu na kojoj se pretvara u paru, koja se distribuira kroz gorionik i zatim sagoreva.Vatra nema direktan kontakt sa tečnim gorivom. Zahvaljujući izolovanom rezervoaru za gorivo, ventilatorima za hlađenje i komori za sagorevanje, temperatura etanolskog goriva je uvek niska i sigurna.Mikroprocesor komunicira sa brojnim senzorima unutar kamina i kontroliše njegov čitav rad. Kamen vas obaveštava o svakoj aktivnosti zvučnim signalom i porukom na mobilnoj aplikaciji. Praktična daljinska kontrola kamina eliminiše svaki rizik od ljudske greške.
Model

SENSO BASKET BIO KAMIN

Vrsta proizvodaautomatski kamin
Garancija2 godine
Zemlja poreklaPoljska
Gorivobioetanol
Dimnjaknije potreban
Mesto upotrebeSamo za unutrašnju upotrebu
MaterijaliČelik, pocinkovani čelik, kaljeno staklo
Završna obradaCrni praškasti premaz
Kapacitet rezervoara 1.3 litra
Maksimalno vreme sagorevanja 4.5 sata
Regulacija visine plamena 2 nivoa
Maksimalni izlaz toplote2.5 kW
Minimalna kubatura prostorije25 m³
Stopa promene vazduha1 zapremina prostora na sat
Težina13.0 kg
Napajanje230V
Preuzmite uputstvo
Tehnički podaci
Tehnički crtež
Call Now Button