BIO KAMIN BUBBLE WALL & FLOOR

 • Automatski BIO KAMIN BUBBLE WALL & FLOOR – novi koncept samostojećeg kamina
 • Gorivo: bioetanol
 • Bez dima ili neprijatnih mirisa tokom procesa sagorevanja
 • Sa svim prednostima koje nude NET ZEROBEV Tehnologija®
 • Minimalno oslobađanje CO2
 • Regulacija visine plamena u dva nivoa
 • Automatska pumpa za dopunjavanje
 • Integrisan kontrolni panel
 • Daljinski upravljač
 • Senzori za bezbednost
 • Garancija 2 godine

 

Opis

PROIZVOĐAČ:
logo planika

BASIC COLLECTION

BIO KAMIN BUBBLE WALL & FLOOR

Moderna vizija ložišta, za ljude koji traže izvanredan dizajn u svom enterijeru. Ceo kamin je upotpunjen dodatkom elegantnih hrastovih nogara. Njihovim uklanjanjem dobija se zidna varijanta.

Visok kvalitet korišćenih materijala i zaštitni sloj kojim je kamin premazan povećavaju trajnost proizvoda, čuvajući ga od zuba vremena.

Bio kamin Bubble Wall & Floor opremljen je sigurnosnim sistemom i tehnološkim rešenjima koje je Planika razvila i namenila svojim proizvodima koji kao gorivo koriste bioetanol. 

Automatski sistem za punjenje goriva

Rezervoar može da uskladišti 1,3 l bioetanola, što vam može pružiti do 4,5 sata prijatne topline. Automatska pumpa kontroliše nivo goriva u rezervoaru ( ima senzore za nivo goriva ) .Primena ovog automatskog sistema sprečava rizik od prepunjavanja ili prosipanja ( ima senzore za izlivanje goriva )

Integrisan kontrolni panel 

Zahvaljujući integrisanom kontrolnom panelu paljenje vatre je više nego jednostavno. Pritisnite dugme i posmatrajte kako plamen postepeno raste. Možete isključiti uređaj kad god želite. Proces gorenja je kontrolisan mikroprocesorima

Daljinski upravljač

Praktičan, minimalistički daljinski upravljač vam omogućava da zapalite vatru i uključite Eko režim da biste duže vremena uživali u svom plamenu. Po želji, možete birati između dva nivoa vatre; prvi nivo će vam omogućiti da duže vreme uživate u svom plamenu, drugi nivo će odavati jači i topliji plamen. 

BEV tehnologija

Patentirana BEV tehnologija Planikine bio kamine i bio gorionike odvaja od konkurencije i čini ih jednim od najnaprednijih proizvoda. BEV tehnologija pruža najčistiji, najefikasniji i najsigurniji način sagorevanja etanolnog goriva jer se tečnost se zagreva unutar gorionika i pretvara u zapaljive pare, koje se sagorevaju iznad nivoa gorionika. Ovo eliminiše direktan kontakt između tečnosti i plamena. Jedini nusproizvodi sagorevanja su toplota, vodena para i neznatna količina CO2. 

Proizvod je prošao opsežne testove koje su sproveli vodeći sertifikacioni instituti. Proizveden je prema UL standardima i ima O-TL sertifikat, koji potvrđuje ispunjavanje najvših zahteva iz oblasti bezbednosti i kvaliteta.

sertifikat O-TL
Model

BIO KAMIN BUBBLE WALL & FLOOR

Vrsta proizvodaautomatski kamin
Garancija2 godine
Zemlja poreklaPoljska
Gorivobioetanol
Dimnjaknije potreban
Mesto upotrebeSamo za unutrašnju upotrebu
MaterijaliČelik, pocinkovani čelik, kaljeno staklo
Završna obradaCrni praškasti premaz
Kapacitet rezervoara 1.3 litra
Maksimalno vreme sagorevanja 4.5 sata
Regulacija visine plamena 2 nivoa
Maksimalni izlaz toplote2.5 kW
Minimalna kubatura prostorije25 m³
Stopa promene vazduha1 zapremina prostora na sat
Težina24.1 kg
Napajanje230V
Preuzmite uputstvo
Tehnički podaci
Tehnički crtež
Call Now Button