TIPI

  • TIPI peć od livenog gvožđa
  • Završna obrada: antracit
  • Produženo gorenje – 8 sati
  • Gorivo: drvo
  • Energetska klasa A
  • Garancija 5 godina

 

 

 

Opis

PROIZVOĐAČ:
logo INVICTA

TIPI PEĆ

Oblik peći TIPI inspirisan je tradicijom američkih Indijanaca. Jednostavna i elegantna, ova peć ima velika staklena vrata, koja mogu biti otvorena i tokom gorenja vatre. Stvorena je za osobe koje žele da vatra  bude centralno mesto doma. 

Dizajn: Bernard Dequet

Produženo sagorevanje 8 sati

Peć može da vrši sporo sagorevanje 8 sati bez dopunjavanja goriva i bez spoljne intervencije. Na kraju ovog perioda ostaje rezerva žara. Dovoljno je da opet napunite peć gorivom da biste je ponovo upalili.

Podesivi sekundarni vazduh

Sekundarni vazduh štiti staklo od dima i naslaga čađi. Osigurava sagorevanje isparljivih materijala. Podesivi protok sekundarnog vazduha omogućava prilagođavanje rada uređaja uslovima prevelike promaje.

Otvoreno kućište tokom gorenja vatre

Mogućnost uživanja u vatri kao na tradicionalnom ognjištu. Uređaj je dizajniran da izbegne povratni tok isparenja pri otvorenim vratima. Prethodno se moraju ispuniti sve instrukcije za instalaciju.

Obloga kućišta od vermikulita

Obloga komore za sagorevanje ima delove od vermikulita koji se mogu sklanjati (deflektor, ploča, stranice i dno). Toplotna svojstva vermikulita poboljšavaju kvalitet sagorevanja i performanse peći.

Sistem naknadnog sagorevanja

Ubacivanje zagrejanog vazduha u komoru za sagorevanje. Dodatni dovod vazduha sa zadnje strane omogućava uništavanje ugljovodonika na visokoj temperaturi. Sagorevanje je potpuno a zagađenje smanjeno.

Čisto staklo

Sistem za čistije staklo usporava nakupljanje naslaga na staklu.Dovod vazduha iznad stakla stvara veo zaštite. Zagrejani vazduh se pokreće duž stakla. Pokreće sagorevanje gasova i isparljivih materijala, štiteći staklo od dima i taloženja čađi.

Garantovano Francusko Poreklo

Oznaka Origine France Garantie je jedini sertifikat koji potvrđuje francusko poreklo proizvodnje. Ovo obeležavanje je potvrđeno od strane nezavisnog tela, posebno nakon revizije. (Bureau Veritas br. 7208672). OFG proizvodi se proizvode u Francuskoj na proizvodnim lokacijama Invicta Group.

Sertifikati INVICTA

SPECIFIKACIJE

ModelTIPI
Vrsta proizvodaPeć
Garancija5 godina
Zemlja poreklaFrancuska
Optimalna snaga10kW
Raspon snage6.5 – 15kW
Grejna površina55 – 120m2
Grejna zapremina135 – 300m³
Dimenzije (v x š x d)1585x754x754mm
Težina143 kg
Sadržaj CO u izduvnim gasovima0.09%
Temperatura izduvnih gasova359°C
Protok izduvnih gasova7.5 g / s
Prečnik dimovoda i pozicija200 mm (gore)
Indeks energetske efikasnosti (EEI)100
GorivoDrvo
Energetska klasaA
Završna obradaAntracit
Preuzmite uputstvo
Tehnički podaci
 

Slični proizvodi

No posts were found for provided query parameters.

Call Now Button